Bakonyi gombakrém

gomba120.jpgAzt mondja, hogy nem szeret szerepelni. „Megcsinálom, de ne írd ki a nevem.” Azért csak kiírtuk és bárki nézheti a Galériában képeit a bakonyi lepkékről, bogarakról, no és persze a bakonyi gombákról. „ Szasz! Itt egy recept, de csak neked.” Én azért ezt a receptet suttyomban Séfünknek megküldtem. Elkészítette, megkóstolta, lefényképezte és válaszleveléből kitűnőleg még sokszor el fogja készíteni. Mit gondolnak , milyen receptről van szó?

Biz' nem könnyű kitalálni, gombásról!


Zoli bakonyi gombakrémje

Hozzávalók (4 adaghoz):

20 dkg vegyes gomba
2 dkg vörös hagyma
Petrezselyem zöld,
Kakukkfű
Ízlés szerint: só, feketebors

A megtisztított felaprított gombát vajon megpároljuk a hagymával együtt.(kb. 20 perc)
Hozzáadjuk a fűszereket, összeforraljuk. (kb. 2 percig) Ráöntjük a tejfölt, megkeverjük.
Botmixerrel pürésítjük és hűlni hagyjuk. Amikor kb. 70 C. fokos, belekeverünk fél marék
apróra vágott snidlinget. Pirított kenyérrel, paradicsommal tálaljuk.

Jó étvágyat kíván hozzá Helyes Zoltán

gomba.jpg

Instagram galéria

Veszprémi időjárás előrejelzés

Tagszervezet 250

 

id┼Сj├бr├бs masolatVIHARJELZ├ЙS

 

images copy

edc.hk.logo

Média

suly2.gif

s.sporth

reklam3

Hírlevél

captcha 

Kereskedelem

balzer

Horgász áruház

sügér horgászbolt

koke_banner

INTER-MEDÁL

feederwebshop

mti

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.