Harcsafilé mustáros tejföllel borítva

PestiJózsi copySaját konyha, de a recept évszázados barátomé, Pesti Józsié.  Józsit a halas / vadas / horgász / haltermelő / haltelepítő (stb./stb..) emberek sokasága ismeri. Sok történet szól róla, de maga is szívesen adomázik. Élvezet hallgatni, érdemes ráfigyelni. Szereti a halat. Nemcsak fogni, feldolgozni, de enni is. Itt és most elárulom, hogy heti étrendjében a hal legalább háromszor szerepel. Nem csoda, hogy mindig ugrok a receptjeire. Nem csalódtam a legutóbbiban se. Hihetetlenül egyszerű, gyorsan elkészül és "piszok finom"!

Mi kell hozzá?
Tepsi - Szalonna - Harcsafilé  [sózva, borsozva]  - Szalonna - Tejföl [evőkanál mustárral és teáskanál pirospaprikával kikeverve].  Én krumplipürével és friss paradicsom - hagyma - paprika salátával tálaltam...

 

HARCSA FiLE

           

1. Egy réteg szalonna, rajta harcsa filé,  2. Még egy réteg szalonna,  3. Háromnegyedig megsütve,  4. Tejfölözés,  5. Készre sütve,  6. Tálalás előtt


 

Sütiket használunk
Weboldalunkon sütiket használunk. Ezek egy része elengedhetetlen az oldal működéséhez, míg mások segítenek nekünk javítani ezen az oldalon és a felhasználói élményen (pl: nyomkövető sütik). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a cookie-kat vagy sem. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely összes funkcióját.