Áprilisban újra indul a horgászvizsgáztatás

vizsgázóA mai napon zöld utat kapott a 2017. évi horgászvizsgáztatás, így áprilisban a BBHSZ négy vizsgabizottsága (Balatonalmádi, Csabrendek, Várpalota, Veszprém) folytatja  a horgászok jogszabály álltal előírt vizsgáztatását.
Az április havi vizsgaidőpontok: Balatonalmádi: 7-én és 28-án, Csabrendek: 14-én, Veszprém: 7-én és 28-án, Balatonalmádiban és Veszprémben 14.00 órai, csabrendeken 17.00 órai kezdettel. A várpalotai vizsgaidőpontok április 3-án kerülnek közzétételre.

Segítségképpen a vizsgára készülők figyelmét az alábbiakra hívjuk fel:

Honlapunk <Horgászvizsga -> Vizsga tájékoztató>  menüpontja alatt rézletesen közreadjuk a horgászvizsga lebonylításának szabályzatát, ismertetjük a vizsáztatás jogszabályi hátterét és ugyancsak itt adjuk közre azt linket amelynek alkalmazásával a NÉBIH oldaláról pdf formátumban letölthető a 68 oldalas (közel 40 Mb) és 66 halfaj  fényképét is tartalmazó "Horgászvizsgára való felkészülést segítő tankönyv".

Honlapunk <Horgászvizsga -> Jelentkezés vizsgára -> Balatonalmádi horgászvizsga bizottság/ Csabrendeki
horgászvizsga bizottság/ Várpalotai horgászvizsga bizottság/ Veszprémi horgászvizsga bizottság >  menüpontok alatt  adjuk közre az egyes vizsgák helyét és időpontjait. Ugyanitt lehet illetve kell a vizsára bejelentkezni. A sikeres bejelentkezést a vizsgabizottság e-mailben visszaigazolja. Az előzete bejelentkezés a vizsgára való befogadásnak az előfeltétele, azt az állami vizsgarend írja elő.