Horgászverseny Kádártán 2013

KádártaJószomszédságbeli együttműködésünk keretében ezuton tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a Kádártai Sporthorgász Egyesület júlis 13-14-én 24 órás, páros és kétfordulós horgászversenyt rendez

A Kádártai Sporthorgász Egyesület
 2013. július 13-14.-én

 24 órás páros és kétfordulós horgászversenyt rendez az EURONICS kupáért!

 PROGRAM


07.13-án 06.00-tól     Köszöntő, regisztráció, a rajthelyek sorsolása (mindkét fordulóra),
   az étkezési jegyek kiosztása,

07,00 -  08,00             első forduló rajthelyeinek elfoglalása

08,00 – 19,00-ig         verseny I. forduló, - közben ebéd kiosztása (kb.13,00) a horgászhelyen - majd mérlegelés

20,00 - órától  07.14-én 07,00–ig  a verseny II. fordulója, - közben a vacsora kiosztása (kb.22,00) - majd mérlegelés

08,00                            Ünnepélyes eredményhirdetés, díjak átadása.

 

VERSENYSZABÁLYOK

Horgászni egy készséggel, azon egy horoggal, de bármilyen módszerrel és természetes csalival lehet. A felhasznált etetőanyag mennyiségét nem korlátozzuk. Az étkezések (ebédre egytálétel, szendvics vacsorára) majd a mérlegelések a horgászhelyen történnek. A versenyfordulók kezdetét és végét sziréna hangjelzéssel jelezzük, előtte 5 perccel mindig figyelmeztető sziréna hangjelzést adunk! A verseny eredményébe minden halfaj beszámít.

A halakat a mérlegelésigmerevített, de nem fém anyagú haltartó szákban és életben kell tartani, majd a mérlegelést követően a vízbe, kíméletesen visszahelyezni,- az elpusztult halat nem mérlegeljük! Aki a verseny során 5 kg. vagy annál nagyobb súlyú halat, illetve süllőt vagy fekete sügért fog, azt a portaszolgálat felé nyomban jelezze a 06-30/894-8430 telefonon, azonnal mérlegeljük!

A kifogott halat más stégen versenyző részére nem szabad átadni. A horgászhelyen keletkezett hulladékot a versenyző távozásakor köteles a gyűjtőbe vinni! A verseny időtartamára gépkocsival a horgászhelyhez be lehet állni.  Aki a versenykiírás szabályait vagy a helyi horgászrendet megszegi, a versenyből kizárja magát.

NEVEZÉS

Nevezni a halőrháznál lehet a nevezési díj – és további ételrendelés - egyidejű befizetésével! Nevezési díj: 4.500 Ft, /fő (versenyző) - amely a versenyző étkezéseit is tartalmazza. A versenyzőt kísérők részére 1200.Ft/fő étkezési díj befizetésével egyidejűleg lehet ételt rendelni a nevezéskor.  Nevezési és befizetési határidő: 2013. július 7.-én 19,00 óráig.  További információ a www.kadartaibanyato.hu oldalon. A horgászversenyt legalább 10 páros nevezése esetében áll módunkban megtartani!

DÍJAZÁS

A versenybe a kifogott halak súlya számít! Az első forduló majd a második forduló utáni mért súlyok alapján kialakult helyezési számokat összeadva állapítjuk meg az összhelyezési számot.

A versenyt a legkisebb összhelyezési számot elért versenyző nyeri, majd a sorban következők a második illetve a harmadik helyezettek. Az összhelyezési pontszám egyenlősége esetén, a két fordulóban kifogott összsúly dönti el a sorrendet. Az 1-2-3. helyezett versenyzők serleget, oklevelet és vásárlási utalványt, a legnagyobb súlyú halat fogó versenyző különdíjként szobrocskát és oklevelet kap.

A verseny esetleges óvására legkésőbb az eredményhirdetésig van lehetőség!

 

                                         Egyesület Vezetősége