Gyékényesen nyaraltam


Tisztelt Szerkesztőség !

Idén Gyékényesen nyaraltunk. A gyékényesi bányatavak közül a Kotró tó a legnagyobb (220 ha), tehát hatalmas területen helyezkedik el. Van itt nagy sziget és kis sziget, nagy öböl és kis öböl valamint nagy félsziget és kis félsziget egyaránt.  :-))

kilts

A táj...

A tóban gyakorlatilag minden horgászható „hazai” halfajta megtalálható, no meg a fekete sügér is.

Minden esetre ki kell ábrándítanom azokat akik a könnyű halfogás reményében keresik fel ezt a tavat, mivel a tó kb. 6 km hosszú, eltérő horgászati feltételekkel. Érdemes a helyi horgászok véleményét kikérni! Nyáron a folyamatosan cserélődő horgászok zsákszám etetik az apartmanok közelében lévő stégek környékét és így itt a fogási esélyek gyengébbek. Célszerű a lakatlan szigetek irányába kimozdulni és ott kialakítani etetett helyet. Ez nem okoz gondot hiszen minden apartmanhoz tartozik csónak is. A szálláshelyek jól felszereltek minden megtalálható ami egy felhőtlen nyaraláshoz szükséges.

 

nagydvr
A szerző és a dévére
csendlet
Csendélet

 

Az üdülőövezet Gyékényes és Zákány települések között helyezkedik el. Mindkét községben találhatunk élelmiszer boltot. A kiadó nyaralókban lehetőség van főzésre, sütésre, de a kavicsos strandok melletti üdülőközpontokban söröző, büfé, pecsenyesütő, fagylaltozó, hamburgeres található. Gyékényes falu vasútállomás felé eső helységnévjelző táblája közelében a Medúza étterem, búvárbázishoz közel pedig - gyönyörű tóparti környezetben - a Poseidon étterem található.

 

appartmanAppartman horgszkunyh
Horgászkunyhó

 

Jó szívvel ajánlom a fentieket minden pecásnak…

Márkó, 2008. szeptember 2.

Üdvözlettel: h.jen

Horváth Jenő

Mai névnap: Vince, Artúr

Hírlevél

Please enable the javascript to submit this form


id┼Сj├бr├бs masolat

Instagram

KATTINTS IDE IS..

 MAHOR

Sikeres

Balzer logo

suger logo 

koke_banner

Horgász áruház

Weblap4U copy

tecinfo logo

 

CILEX

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.