Közgyűlés a Csabrendek - Sümeg SHE- nél

  Tisztelt Szerkesztőség!

Csabrendek logó2014. január 12.-én tartotta éves rendes közgyűlését Egyesületünk. Jó érzés, hogy mint az utóbbi 8-10 évben mindig, most is első „nekifutásra” határozatképes volt a fórum. 2013 évi tagnyilvántartásunk alapján a taglétszámunk 111 fő, ebből 87 fő felnőtt, 11 fő ifi, és 13 fő gyerek. A jelenléti ív tanulsága szerint a megjelent 57 fővel az ülés határozatképes volt.

A napirend elfogadása után sor került az Elnöki, Titkári, Gazdasági, Felügyelő- és Fegyelmi bizottsági beszámolókra. A tagság érdeklődéssel hallgatta az egyesület titkárának - aki egyben a Bakony-Balaton Horgász Szövetség elnökségi tagja is - az új halászati és horgászati törvényben foglalt változásokról szóló tájékoztatóját. Megvitatásra kerültek az egyesület tavain működő halőri ügyelet felmerült kérdései, valamint bevezetésre került „beíró könyv”, amelyben a tagoknak rögzíteniük kell az érkezés-távozás idejé, és a zsákmányt is.

Ezt követően alapszabályi módosításokat fogadtunk el az új Hhvtv  előírásai alapján, illetve figyelemmel a közeljövőben hatályosuló új Ptk.-ra. Minimális módosítás történt a jegyárakba., A vezetőségben személyi változtatás történt. Ezt követően a megjelentek kérdéseket tettek fel a vezetőségnek, amelyekre adott válaszokat elfogadták. Az egyesület honlapján, a csabrendek-sumeg-she.bbhsz.hu oldalon, minden információ elérhető egyesületünkről.

 

Tanai Tamás

HE Elnöke

Mai névnap: Zelma, Rajmund

Hírlevél

Please enable the javascript to submit this form


id┼Сj├бr├бs masolat

Instagram

KATTINTS IDE IS..

 MAHOR

Sikeres

Balzer logo

suger logo 

koke_banner

Horgász áruház

Weblap4U copy

tecinfo logo

 

CILEX

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.