Füszeres sült hal

Mustáros borsos fűszeres sült hal

Hozzávalók: 6 db tenyeres méretű keszeg, kárász vagy, vegyesen.
Fűszerek: só, bors, mustár, fokhagyma, pirospaprika, liszt, zsemlemorzsa, olaj a sütéshez.
A beirdalt besózott és fokhagymával bekent halat félre tesszük pihenni kb. 1/2 órát.

Összekeverjük a mustárt, a borsot és a maradék fokhagymát. Ezután a pihentetett hal mindkét oldalát bekenjük ezzel a páccal. Ezt követően az összekevert liszt zsemlemorzsa és pirospaprika keverékében megforgatjuk. Forró olajban arany barnára sütjük. Az olajból való kiszedéskor a tálra kenyeret teszünk és erre szedjük ki a halat. Kevés vízben áztatott fokhagymával vékonyan meglocsoljuk.

Herczeg Erzsi


fszeres_hal

Instagram galéria

Veszprémi időjárás előrejelzés

Tagszervezet 250

 

id┼Сj├бr├бs masolatVIHARJELZ├ЙS

 

images copy

edc.hk.logo

Média

suly2.gif

s.sporth

reklam3

Hírlevél

captcha 

Kereskedelem

balzer

Horgász áruház

sügér horgászbolt

koke_banner

INTER-MEDÁL

feederwebshop

mti

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.