fogasinaploleadas
Mai névnap: Vilma

Kapros pörkölt vegyes halból ["3 Grácia"]

Hát igen! Ha valaki(k) beleszerettek a kapros, tefölös/tejszínes halételbe, nevezetesen az ilyen összetételű - igen sok díjat nyert - hallevesbe, nehezen válnak el tőle. Sőt el se akarnak válni a kitaposott ösvénytől, inkább szélesítik azt. Ennek látszatra legegyszerűbb módja egy új étel kimunkálása.  Az alábbi recept szerint ezt a könnyűnek tűnő, de valójában ezernyi buktatót rejtő feladatot a "3Grácia" főzőcsapat sikerrel oldotta meg. 

Hozzávalók:

1.5 kg. ponty, 1 kg. csuka, 1/2. kg. füstölt busa, 1/2 kg. amur.,
1 nagy fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma,
4 db. zöldpaprika, 3 db. közepes paradicsom, ízlés szerint gomba,
bors, kömény, só, pirospaprika,
tejszín,
kapor, citrom.

Elkészítése:

A hagymát apróra vágva zsíron megdinsztelem, rárakom a szintén apró kockára vágott paprikát és paradicsomot majd a gombát, és a fokhagymát. Tovább dinsztelem. Belerakom a kifilézett kockára vágott halat és hozzáadom a fűszereket.Körülbelül 15 perces főzés után ráöntöm a 20%-os főző tejszínt, összeforralom és a legvégén megszórom az apróra vágott kaporral. Végül 1/2 citrom levével ízesítem. Még kb. 3 percig tűzön hagyom és kész. Nokedlivel tálalom.
 
 
<Feltéve: 2010.25.13. Frissítve: 2013.03.25.>

Hírlevél

Please enable the javascript to submit this form


id┼Сj├бr├бs masolat

Instagram

KATTINTS IDE IS..

 MAHOR

Sikeres

Balzer logo

suger logo 

koke_banner

Horgász áruház

 

tecinfo logo

 

CILEX

Informatikai partnerünk

Weblap4U copy
Sütiket használunk
Weboldalunkon sütiket használunk. Ezek egy része elengedhetetlen az oldal működéséhez, míg mások segítenek nekünk javítani ezen az oldalon és a felhasználói élményen (pl: nyomkövető sütik). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a cookie-kat vagy sem. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely összes funkcióját.