Kapros pörkölt vegyes halból ["3 Grácia"]

Hát igen! Ha valaki(k) beleszerettek a kapros, tefölös/tejszínes halételbe, nevezetesen az ilyen összetételű - igen sok díjat nyert - hallevesbe, nehezen válnak el tőle. Sőt el se akarnak válni a kitaposott ösvénytől, inkább szélesítik azt. Ennek látszatra legegyszerűbb módja egy új étel kimunkálása.  Az alábbi recept szerint ezt a könnyűnek tűnő, de valójában ezernyi buktatót rejtő feladatot a "3Grácia" főzőcsapat sikerrel oldotta meg. 

Hozzávalók:

1.5 kg. ponty, 1 kg. csuka, 1/2. kg. füstölt busa, 1/2 kg. amur.,
1 nagy fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma,
4 db. zöldpaprika, 3 db. közepes paradicsom, ízlés szerint gomba,
bors, kömény, só, pirospaprika,
tejszín,
kapor, citrom.

Elkészítése:

A hagymát apróra vágva zsíron megdinsztelem, rárakom a szintén apró kockára vágott paprikát és paradicsomot majd a gombát, és a fokhagymát. Tovább dinsztelem. Belerakom a kifilézett kockára vágott halat és hozzáadom a fűszereket.Körülbelül 15 perces főzés után ráöntöm a 20%-os főző tejszínt, összeforralom és a legvégén megszórom az apróra vágott kaporral. Végül 1/2 citrom levével ízesítem. Még kb. 3 percig tűzön hagyom és kész. Nokedlivel tálalom.
 
 
<Feltéve: 2010.25.13. Frissítve: 2013.03.25.>

Instagram galéria

Veszprémi időjárás előrejelzés

Tagszervezet 250

 

id┼Сj├бr├бs masolatVIHARJELZ├ЙS

 

images copy

edc.hk.logo

Média

suly2.gif

s.sporth

reklam3

Hírlevél

captcha 

Kereskedelem

balzer

Horgász áruház

sügér horgászbolt

koke_banner

INTER-MEDÁL

feederwebshop

Feheramur copy

 

mti

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.