Tóth Zoltán, bemutatkozás, illetve bemutatás

ZoltancatRégebbi olvasóink bizonyára emlékeznek Tóth Zoltán hazánkfiára, akit jó sorsa messzire, az Egyesület Államokba, a Michigan tó partjára, a Wisconsin állambeli Sheboygan városába repített. Zoltán pecás ember és pár éve néhány horgászélményéről bennünket is tájékoztatott.
[Horgásztúra az Észak Nyugati Területekre Kanadába, 
"Kanadai tapogatás" - őszi süllő túra Észak Ontarióban
Szülnapi peca Kanadában].
Tavaly, mintegy 25 éves távollét után - 60 éves korában - régi vágya teljesült, ismét horgászott a Balatonon. Mint írta "
Igazan jol esett a Balatonban horgasznom aprilisban Revfulopon egy kikotobol a molon a strand mellett.Vissza is fogok terni oda keszegezni gardazni es pontyozni. Ha van erdeklodes itteni cikkekre Kanadabol Sziklas Hegysegbol beszamolokra fotokra videokra stb. van anyagom boven es tobb helyre is ellatogatok Kanadaban a 2018 ban is. Honfitarsi horgasz udvozlettel Zoltan."

A közeljövőben közreadjuk Zoltán egyik tavalyi horgászatáról küldőtt írását és fotóit, ezt követően pedig várjuk a 2018. évi horgászkalandjairól szóló beszámolókat.


 

 

Instagram galéria

Veszprémi időjárás előrejelzés

Tagszervezet 250

 

id┼Сj├бr├бs masolatVIHARJELZ├ЙS

 

images copy

edc.hk.logo

Média

suly2.gif

s.sporth

reklam3

Hírlevél

captcha 

Kereskedelem

balzer

Horgász áruház

sügér horgászbolt

koke_banner

INTER-MEDÁL

feederwebshop

Feheramur copy

 

mti

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.