Balatonakali és Vidéke HE

Szeretettel köszöntjük egyesületünk nevében!

Bemutatkozó

Településünkön régóta folyik szervezett horgászat, amelyet először a Budapesti Vasutas Horgász Egyesület szervezett. A Balatonakali és Vidéke Sporthorgász Egyesület 1989-ben alakult meg és azóta szerepel önálló egyesületként.

Tagságunk létszáma 2006. évben 353 felnőtt és 15 ifjúsági horgász volt.

Egyesületünk legfőbb feladatának tekinti tagjaink érdekképviseletét, és a tagság minden szükséges dokumentummal való ellátását.

Egyesületünk gazdasági helyzete stabil, pénzeszközeinket elsősorban a tagsági díjak biztosítják, de Önkormányzatunk is támogatást nyújt.

Rendszeresen rendezünk horgászversenyeket, ezek jól szolgálják településünk megismertetését, a balatoni turizmus fejlesztését.

Egy helyiségből álló irodával és engedélyezett csónakkikötővel rendelkezünk, ahol sajátjaink mellett vendéghorgászaink részére is csónakot biztosítunk.

Munkánk során jó kapcsolatot tartunk a helyi önkormányzattal és a halászati -, hajózási-, vízügyi szervekkel. A területi szövetségnek, a Bakony-Balaton Horgász Szövetségnek egyesületünk megalakulásától  tagja vagyunk és más egyesületekkel is jó kapcsolat kialakítására törekszünk.

Örömmel nyugtázzuk hogy egyesületünkben megalakulása óta nem történt komoly fegyelmi vétség. Közös célkitűzésünk, hogy a Balaton váljon a horgászok paradicsomává és a belföldi és külföldi turisták minél nagyobb számban keressék fel és szeressék meg a „Magyar Tengert”.

Kiemelt feladatunknak tekintjük az utánpótlás nevelését a gyermek és ifjúsági horgászok számának növelését.

A horgászat egészséges időtöltést és jó kikapcsolódást jelent a vízparton, de az is fontos, hogy a horogra hal is akadjon.

 

    

Mai névnap: Vince, Artúr

Hírlevél

Please enable the javascript to submit this form


id┼Сj├бr├бs masolat

Instagram

KATTINTS IDE IS..

 MAHOR

Sikeres

Balzer logo

suger logo 

koke_banner

Horgász áruház

Weblap4U copy

tecinfo logo

 

CILEX

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.