BBHSZ Veszprémi [Sirály] Horgászvizsga Bizottsága

 

 A vizsgabizottság elérhetősége: siralyvizsga@bbhsz.hu

   A vizsga helyszíne:  Bakony - Balaton Horgász Szövetség Irodája
8200 Veszprém, Muskátli u. 6.

 A COVID 19 vírusjárvány miatt a MOHOSZ 2020. november 12-től a horgászvizsgáztatást felfüggesztette, majd a felfüggesztés határidejét a 2020/V. sz. Eljárásrendi tájékoztatójában meghosszabította. 

A horgászvizsgáztatás ujraindításával kapcsolatos információkat itt  a honlapunkon fogjuk közzétenni. Amennyiben azonnal értesülni szeretne a 2021. évi vizsgázási lehetőségekről, javasoljuk, hogy a honlapunk főoldalán iratkozzon fel ingyenes hirlevelünkre.


 

 

 

 

 

 

 

 

 A horgászvizsgára való jelentkezés alapfeltétele a horgász regisztráció. Amennyiben a regisztráció már sikeresen megtörtént  - és az eredményes vizsgához szükséges ismeretanyag is elsajátításra került - az alábbi JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével írásban kell a vizsgára bejelentkezni.

1. lépés:  A jelentkezési lap minden rovatának pontos kitöltése.
2. lépés:  A beírt adatok helyességének ismételt ellenőrzése.
3. lépés:  Igazolni, hogy a kitöltő nem  robot
4. lépés:   A Jelentkezés gombbal  a jelentkezés elküldése.

A sikeres bejelentkezést a Vizsgabizottság @ levélben visszaigazolja és egyben a vizsgán való megjelenéssel kapcsolatos  tudnivalókra is felhívja a figyelmet. A visszaigazolás esetleges elmaradása esetén  a Vizsgabizottság @ címén [e-mail] kérhet segítséget.


 

 


Mai névnap: Ágnes

Hírlevél

Please enable the javascript to submit this form


id┼Сj├бr├бs masolat

Instagram

KATTINTS IDE IS..

 MAHOR

Sikeres

Balzer logo

suger logo 

koke_banner

Horgász áruház

Weblap4U copy

tecinfo logo

 

CILEX

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.