Fűszervajas süllő

Ha már a tárkonynál tartottunk ….

A süllő ízvilágát senkinek  nem kell bemutatni Viszont vannak fortélyok amivel azt még ízletesebbé tehetjük.

Fűszervajas süllő

Süllőnket, fogasunkat besóztuk, paprikás lisztbe forgatjuk majd mangalica zsírban megsütjük. (Halak sütéshez én általában a mangalica zsírt részesítem előnyben. Az mellett hogy védőkoleszterint tartalmaz, az íze sem mellékes.) Ez így is nagyon finom, de a fortély ezután következik.

Készítsünk fűszervajat, az alábbiak szerint:

Teavajat, csipetnyi fokhagyma granulátumot (reszelt fokhagymát), apróra vágott tárkonyt (vagy szárított morzsolt tárkonyt), vegetát vagy sót, és pár csepp worcestershire szószt kikeverünk, fóliában hurka formába tekerjük és a hűtőben ledermesztjük.

Tálaláskor a még forró halra fűszervaj szeleteket helyezünk és az máris az ünnepi asztal kedvelt csemegéje lesz.

Az elkészült fűszervajas süllőnkhöz jó étvágyat kívánok

Kata


Instagram galéria

Veszprémi időjárás előrejelzés

Tagszervezet 250

 

id┼Сj├бr├бs masolatVIHARJELZ├ЙS

 

images copy

edc.hk.logo

Média

suly2.gif

s.sporth

reklam3

Hírlevél

captcha 

Kereskedelem

balzer

Horgász áruház

sügér horgászbolt

koke_banner

INTER-MEDÁL

feederwebshop

mti

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.