JELENTKEZÉS HORGÁSZVIZSGÁRA!

Ma 2020. június 01. hétfő,  Tünde
napja van.

Fűszervajas süllő

Ha már a tárkonynál tartottunk ….

A süllő ízvilágát senkinek  nem kell bemutatni Viszont vannak fortélyok amivel azt még ízletesebbé tehetjük.

Fűszervajas süllő

Süllőnket, fogasunkat besóztuk, paprikás lisztbe forgatjuk majd mangalica zsírban megsütjük. (Halak sütéshez én általában a mangalica zsírt részesítem előnyben. Az mellett hogy védőkoleszterint tartalmaz, az íze sem mellékes.) Ez így is nagyon finom, de a fortély ezután következik.

Készítsünk fűszervajat, az alábbiak szerint:

Teavajat, csipetnyi fokhagyma granulátumot (reszelt fokhagymát), apróra vágott tárkonyt (vagy szárított morzsolt tárkonyt), vegetát vagy sót, és pár csepp worcestershire szószt kikeverünk, fóliában hurka formába tekerjük és a hűtőben ledermesztjük.

Tálaláskor a még forró halra fűszervaj szeleteket helyezünk és az máris az ünnepi asztal kedvelt csemegéje lesz.

Az elkészült fűszervajas süllőnkhöz jó étvágyat kívánok

Kata


Instagram galéria

 

 

id┼Сj├бr├бs masolatVIHARJELZ├ЙS

 

 

Média

 MAHOR

Sikeres

 

 

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k elemzésekhez, testreszabott tartalmakhoz és hirdetésekhez történő felhasználásához.