Kata húsvéti tojáskrémje

Ismét itt vannak az ünnepek, itt a böjt vége, itt a húsvéti nagy lakomák ideje .Gondolom mindenkinek megvannak az ilyenkor megszokott receptejei. A nagyobb gondot a megmaradt tojások jelentik (mert ugye ez már az ünnepek végére a "könyökünkön csöpög" ki).  De az alábbi egyszerű recept megoldja a megmaradt tojások problémáját.

Húsvéti tojáskrém

H o z z á v a l ó k : uova-colh.tojsok

- 20 db tojás
- 2 teavaj
- 3 medvesajt krém
- 1 csomag snidling
- só és bors, ízlés szerint

E l k é s z í t és e :

A tojásokat megtisztítjuk, egy krumplinyomóval összetörjük, majd hozzáadjuk a vajat, sajtkrémet és az apróra vágott snidlinget. Fűszerezés után az egészet összekeverjük, újra áttörjük a krumplinyomóval, majd egy órára betesszük a hűtőszekrénybe érni. Ezek után már nem marad más, mint piritós kenyérrel a családnak tálaljuk.

Húsvéti (azaz Húsvét utáni) tojáskrémünkhöz jó étvágyat kívánok:

Kata

 

Sütiket használunk
Weboldalunkon sütiket használunk. Ezek egy része elengedhetetlen az oldal működéséhez, míg mások segítenek nekünk javítani ezen az oldalon és a felhasználói élményen (pl: nyomkövető sütik). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a cookie-kat vagy sem. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely összes funkcióját.